Aluminium lasersnijder

Bent u op zoek naar een bedrijf met een aluminium lasersnijder? Neem dan eens contact op met Steel Solutions International! Samen met de bedrijven KMT Kroon Metal Technology en Sideron staan wij voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het geven van het beste advies. KMT is gespecialiseerd in diverse machinale bewerkingen, laserwerk en zetwerk. Het bedrijf Sideron houdt zich bezig met het bewerken van staal. Zo ziet u dat wij erg brede diensten aanbieden.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aluminium lasersnijden | Wie is SSI

Een high-end staalsnijbedrijf dat is hoe je Steel Solution International kan noemen. Wij zijn gespecialiseerd in het snijden van staalwerk tot 500mm. De materialen die wij leveren worden altijd voorzien van een materiaalcertificaat. Onze totaaloplossingen zijn op verschillende plekken te vinden. Zo zijn ze te vinden bij kranenbouw, trailerbouw, bruggenbouw, scheepsbouw en nog veel meer. SSI kenmerkt zich door alleen hoogkwalitatieve producten te gebruiken. Zo zijn wij ook ISO-9001 en EN1090 Lloyds gecertificeerd.

Snelle productie

Aangezien er bij de staalmarkt een grote werkdruk komt kijken, is Steel Solution International hier op ingesteld. Onze medewerkers zijn erop getraind om te werken met korte doorlooptijden. Zo is het voor ons mogelijk om grote projecten in een korte tijd te kunnen realiseren. Al uw opdrachtgegevens worden bij ons opgeslagen. Zo is het bij ons snel mogelijk om een herhaalopdracht bij ons in te plannen.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over aluminium lasersnijden? Of wilt u een afspraak maken om de productie te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar een passende oplossing en geven wij het juiste advies. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op