Aluminium laten snijden

Wilt u aluminium laten snijden bij een high-end staalsnijbedrijf? Dan bent u bij SSi Steel Solutions international aan het juiste adres! SSI bestaat uit een groep van 3 bedrijven: SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron, allemaal een eigen specialiteit. Hierdoor zijn we in staat om totaaloplossingen aan te bieden voor hetgeen wat u nodig heeft. Uiteraard denken wij altijd met u mee en zorgen er samen met u voor dat onze productiewerkzaamheden passen bij uw wensen en eisen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u verder.

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Aluminium laten snijden door SSI

Bij SSI kunt u Aluminimum laten snijden door middel van een laser. Hierdoor wordt met behulp van een laser de juiste vorm uitgesneden. Het voordeel van lasersnijden is dat het mogelijk is om complexe vormen te laten snijden. Daarnaast is het ook nog eens snel, want het is binnen enkele minuten gedaan. In de werkplaats van Kroon Metal Technology maken we gebruik van een 3kW laser. Deze laser snijdt staal nauwkeurig tot een dikte van 15mm en RVS tot een dikte van 6mm. Bovendien snijden we op onze 2 lasersnijmachines met cassettesystemen staal t/m een dikte van 15 mm. Lasersnijden zorgt er tevens voor dat er zo min mogelijk materiaal verloren gaat.

Overige diensten

Naast lasersnijden kunt u natuurlijk ook terecht voor andere diensten. Denk aan autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. goed om te weten is dat wij altijd veilig te werk gaan. SSI is in het bezit van een ISO 9001 en EN-1090 certificaat waarmee we onze kwaliteit aan kunnen tonen. Bovendien is SSi Steel Solutions international stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties.

Heeft u nog vragen?

Bij vragen over aluminium laten snijden door SSI kunt u uiteraard bij ons terecht.  U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij zullen u dan helpen met uw vragen en vertellen over de mogelijkheden bij SSI. Graag tot snel!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op