Lasersnijden aluminium

Kom bij SSi Steel Solutions International langs voor het lasersnijden aluminium! Bij ons in werkplaats zijn we in staat om uw aluminimum platen door middel van een laser te snijden. Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw wensen. SSi beschikt over verschillende staalsnijdisciplines, die allemaal in eigen beheer worden uitgevoerd. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. We geven u vooraf graag informatie over alle mogelijkheden en helpen u graag verder.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Lasersnijden aluminium | SSi staat voor u klaar!

Bij lasersnijden wordt door middel van een laser het aluminium materiaal in de juiste vorm gesneden. Naast aluminium kunnen ook andere metalen, glas, hout en een grote diversiteit aan kunststoffen op deze manier gesneden worden. De voordelen van lasersnijden bestaan uit het met gemakt uitsnijden van complexe vormen. Daarnaast kan het vooraf in een computer worden geprogrammeerd, waarna het snel en nauwkeurig uitgevoerd wordt. Bij lasersnijden wordt er ook nog eens optimaal gebruik gemaakt van het materiaal. Zo gaat er zo min mogelijk verloren. Wel zo fijn!

Over SSi Steel Solutions International

Onze organisatie is gespecialiseerd in autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden, lasafschuiningen en waterstraal snijden. Dit doen wij in onze 4 eigen productiehallen waar wij in totaal maar liefst 8 snijmachines hebben staan. SSi werkt samen met collega-bedrijven KMT en Sideron snijwerk, waardoor we een uitgebreide range aan diensten kunnen aanbieden. Zo zorgen we voor totaaloplossingen voor uw organisatie. We zijn ingesteld op de grote werkdruk van de staalmarkt en zijn daarom gewend om te werken met zeer korte looptijden.

Lees hier meer over onze organisatie.

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over lasersnijden aluminimum? Aarzel dan niet om ons vragen te stellen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Onze medewerkers bespreken dan graag met u wat alle mogelijkheden zijn.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op