Lasersnijden staal

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in lasersnijden staal? Dan bent u bij SSi Steel Solutions international zeker aan het juiste adres! Bij Kroon Metal Technology maken we gebruik van een 3kW laser. Hiermee kunnen we nauwkeurig staal snijden tot een dikte van 15mm en RVS tot een dikte van 6mm. Bovendien snijden we op onze 2 lasersnijmachines met cassettesytemen staal t/m een dikte van 15 mm.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Lasersnijden staal: hoe werkt dat?

Bij Lasersnijden wordt zoals de naam al zegt met behulp van een laser materiaal in de juiste vorm gesneden. Lasersnijders worden voornamelijk gebruikt voor metalen platen en profielen, maar ook andere metalen zoals glas, hout, textiel en een grote diversiteit aan kunststoffen kunnen met behulp van lasersnijden gesneden worden.

De voordelen van het snijden met een laser zijn dat er complexe vormen kunnen worden uitgesneden. Deze worden vooraf via de computer geprogrammeerd. Ook snelheid is een voordeel, binnen enkele minuten kan een zeer nauwkeurige snede gemaakt worden. Tevens kan lasersnijden zorgen dat er zo min mogelijk materiaal verloren gaat.

Onze diensten

Naast lasersnijden bieden we ook verschillende andere diensten aan. Zo kunnen we voor u als high-end staalsnij bedrijf ook autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Dit alles doen we als stempelbevoegde organisatie. Dit betekent dat onze producten aan kwaliteitseisen voldoen en daarbij levert het ook nog eens vele voordelen. In samenwerking met collega-bedrijven KMT en Sideron snijwerk bieden we u de totaaloplossingen waarnaar u op zoek bent. Denk hierbij aan gespecialiseerd laserwerk, zetwerk en diverse machinale bewerkingen of watersnijden en het zagen van ballast.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over Lasersnijden staal? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Onze medewerkers bespreken dan graag met u wat alle mogelijkheden zijn.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op