Lasersnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij lasersnijden? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Wij beheersen alle staalsnijdisciplines, en doen alles in eigen beheer. Daarom zijn we ook erg flexibel en kunnen we goed meedenken met de wensen en eisen van onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de afgeleverde producten. Daarom informeren wij u vooraf graag over alle mogelijkheden en geven we advies.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder.

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Lasersnijden | SSI Steel Solutions International

Autogeen snijden, lassen, plasmasnijden, lasersnijden en waterjetsnijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Alles gebeurt naar tekening van de klanten die actief zijn in staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Hierdoor hebben wij veel ervaring en verschillende branches en kunnen we nagenoeg elke klant bedienen. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden. Een compleet staalplaatpakket, Snelheid, hoog gekwalificeerd, korte lijnen en flexibiliteit zijn onze kernwaarden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Bij vragen staan we graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder. Neem contact met ons op via het formulier op de website, of telefonisch of per mail. We vinden het belangrijk dat al uw vragen rondom onze dienstverlening en de mogelijkheden zo uitgebreid mogelijk worden beantwoord. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op