Staal lasersnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw materialen kan staal lasersnijden? Dan bent u bij SSI Steel Solution International aan het juiste adres! SSI bestaat uit nog twee andere bedrijven, namelijk KMT Kroon Metal Technology en Sideron. Doordat deze drie bedrijven samenwerken kunnen wij een breed aanbod aan diensten verlenen. Op onze website kunt u terugvinden waar elk van de bedrijven gespecialiseerd in is.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Staal lasersnijden | Kroon Metal Technology

Bij KMT zien wij snelheid, kwaliteit en flexibiliteit als een drie-eenheid. Wij willen namelijk niet dat de kwaliteit achteruit gaat door snel te werken. Klantcontact is voor Kroon Metal Technology erg belangrijk. Wij houden daarom de klanten van elk proces op de hoogte en bespreken de adviezen volledig. Het juiste advies weet KMT altijd te geven door het oplopen van de jarenlange kenniservaring in de metaalbranche.

Sideron

Het bedrijf Sideron bestaat al sinds 1935. Dit betekent dat er door de jaren heen veel kennis en ervaring is opgedaan. Onze medewerkers worden daarom ook opgeleid met de beste kennis. Sideron is sinds 2018 onderdeel van SSI. Dit deel van het bedrijf houdt zich vooral bezig met het watersnijden, autogeensnijden en ballastproducten. Sinds 2016 is Sideron begonnen met het aanbieden van watersnijden. Dit is zo een succes geworden dat er inmiddels al 75.000.000 euro aan snijwerk geleverd is.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over staal lasersnijden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar een passende oplossing voor uw product. Wilt u weten welke diensten Steel Solution International nog meer aanbied? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u alles netjes op een rijtje. Wij hopen u snel te zien bij SSI!

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op