Plasmasnijden kosten

Plasmasnijden kosten

Bent u benieuwd naar de plasmasnijden kosten? SSi Steel Solutions International is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle staalsnijdisciplines, waaronder plasmasnijden. Mocht u gebruik willen maken van onze dienstverlening, dan kunt u via de website een gratis en vrijblijvende offerte opvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een prijsindicatie zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van uw wensen op het gebied van plasmasnijden. Wij hebben 2 plasmasnijmachines in onze bedrijfshal in Dordrecht, waarmee we vrijwel elk stuk staal kunnen bewerken.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Plasmasnijden kosten | SSi Steel Solutions International

Autogeen snijden, lassen, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Alles gebeurt naar tekening van de klanten die actief zijn in staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Hierdoor hebben wij veel ervaring en verschillende branches en kunnen we nagenoeg elke klant bedienen. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden. Een compleet staalplaatpakket, Snelheid, hoog gekwalificeerd, korte lijnen en flexibiliteit zijn onze kernwaarden.

We onderscheiden ons dus in de markt door onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Het is dan ook ons doel dat de klant met het franco afgeleverde pakket direct aan de slag kan met lassen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook geven we u advies over de mogelijkheden, die passen wij uw vraagstuk. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op