Plasmasnijden met perslucht

Plasmasnijden met perslucht

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in plasmasnijden met perslucht? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten staalsnij disciplines. Dat houdt in dat we kunnen plasma snijden, autogeen snijden, laser snijden en waterjet snijden. Dankzij onze grote bedrijfshal en goede machines kunnen wij dit werk zeer nauwkeurig en specifiek uitvoeren. Daarom kunnen we aan vrijwel elke wens van onze klanten voldoen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat SSi voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Plasmasnijden met perslucht | SSi Steel Solutions International

Onze groep staalverwerkende bedrijven SSi Steel Solutions International, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk zijn snijbedijven voor staalplaat in de breedste zin van het woord.  Autogeen snijden, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm is voor ons geen probleem! Wij bedienen klanten in veel verschillende branches zoals staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door na het snijden in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden.

Wij onderscheiden ons dus door het bieden van een compleet staalpakket, met daarnaast ook de nodige snelheid in de communicatie. Ook zijn we hoog gekwalificeerd waardoor we u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Doordat we alles in eigen beheer doen zijn we erg flexibel. Hierdoor kunnen we meedenken met onze klanten om tot de beste oplossingen te komen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op