Plasmasnijden staal

Plasmasnijden staal

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in plasmasnijden staal? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International helemaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten staalsnij disciplines, dat wil zeggen plasma snijden, autogeen snijden, laser snijden en waterjet snijden. Wij hebben 2 plasmasnijmachines die tot een lengte van 60000 mm, breedte van 5000 mm en dikte van 30 mm kunnen snijden. Wij doen alles in eigen beheer in onze bedrijfshal in Dordrecht. Vanuit daar leveren wij staalplaten aan klanten door het hele land.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder.

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Plasmasnijden staal | SSi Steel Solutions is uw partner

SSi Steel Solutions International werkt samen met KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Samen zijn het snijbedijven voor staalplaat in de breedste zin van het woord. Wij onderscheiden ons van de concurrent, omdat wij naast staal snijden nog veel meer doen. We ontzorgen onze klanten van A tot Z en zorgen er voor dat ze na franco aflevering direct kunnen beginnen met de laswerkzaamheden. Naast staal snijden staan we voor u klaar op het gebied van lasafschuiningen maken, boren, kanten, frezen en een klein stukje laswerk. Ook heeft SSi Steel Solutions International stempelbevoegdheid, waardoor we uw staalplaten kunnen herwaarmerken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag staan we u te woord. Ook als u twijfelt over de juiste dienstverlening voor u, helpen wij u graag. We adviseren u over de beste oplossing voor uw vraagstuk. Als u wel al weet waar wij u mee kunnen helpen, dan kunt u online ook een offerte opvragen. Wij geven u dan zo snel mogelijk een prijsindicatie. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op