Ballastproducten

Bent u opzoek naar ballastproducten? Dan bent u bij Sideron aan het juiste adres.

Ballastproducten bij Sideron

Sideron is een grote leverancier van ballastblokken of contragewichten. Deze worden automatisch gezaagd uit bijvoorbeeld stalen knuppels, voor toepassingen in de liftindustrie, bruggenbouw én scheepvaart.

Naast het leveren van ballastproducten, leveren wij ook ponsdoppen in big-bags en gegoten ballastblokken in lood op maat.

Over Sideron

Sideron is opgericht in 1935. Sinds 2018 is Sideron onderdeel van SSI. Inmiddels heeft de gehele organisatie een grote expertise opgebouwd in het bewerken van staal. De medewerkers van Sideron zijn allemaal jong en fris. Nadat we nieuwe watersnijmachines hebben aangeschaft, breiden we onze leveringsmogelijkheden ook weer uit. Door de aanschaf van deze machines, zijn we nog beter in staat om in te spelen op de vraag van onze klant.

Werken bij Sideron

Bent u geïnteresseerd om te komen werken bij Sideron? En kunt u goed met uw handen werken? Het is bij ons mogelijk om een online een open sollicitatie te doen. Klik hier om te solliciteren.

Werkwijze Sideron

Om ervoor te zorgen dat u niet voor onverwachte momenten komt te staan, zullen wij onze werkwijze met u doornemen. Het proces verloopt via een aantal stappen;

  1. We willen u graag leren kennen, zodat wij ons kunnen inleven in uw wensen en behoeften.
  2. Tekeningen doornemen. We zullen alles grondig nalopen, wanneer u geen tekeningen heeft, kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave voor u maken.
  3. Offerte en opdrachtbevestiging. We zullen alle punten met u nalopen, wanneer beide partijen akkoord gaan, wordt de opdracht bevestigd.
  4. Tijdens het productieproces, zullen we een aantal keer controleren op kwaliteit.
  5. Levering.

Neem contact op met Sideron

Bent u geïnteresseerd in balastproducten? Of heeft u andere vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel 078 6546 546.

Lasersnijden RVS

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op