CAD tekening laten maken

Wilt u een CAD tekening laten maken, maar weet u niet precies welke organisatie u hierbij het beste kan helpen? Wij, van SSi Steel Solutions International, staan graag voor u klaar! Digitale bestanden worden via ons CAD-programma rechtstreeks doorgestuurd naar de snijmachines. Dat kunnen aangeleverde bestanden door de klant zijn, maar wij kunnen deze ontwerpen ook zelf vervaardigen. Wij maken een optimale indeling van de stalen plaat, waardoor er minimaal verlies aan materiaal is en de efficiëntie van het proces maximaal is.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw vraagstuk kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zullen binnen een korte periode met een passend prijsvoorstel komen.

CAD tekening laten maken | SSi Steel Solutions is uw specialist!

De staalmarkt kent een grote werkdruk. De organisatie van SSi Steel Solutions International is daar helemaal op ingesteld. Wij zijn gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen korte tijd te realiseren. We hebben een grote eigen voorraad Europees plaatmateriaal, waaronder dik materiaal t/m 300 mm en we werken met ploegendiensten. Van iedere opdracht worden de ingestelde waarden vastgelegd, zodat een eventuele herhaalopdracht snel en foutloos kan worden uitgevoerd.

Wij verrichten onze werkzaamheden voor een grote groep bedrijven, die onderling weer op verschillende markten opereren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw en scheepsbouw. Wij kunnen voor elke branche een passende oplossing vinden door onze samenwerking met KMT en Sideron Snijwerk.

Neem contact met ons op!

Wilt u nog steeds een CAD tekening laten maken en denkt u dat wij hiervoor een geschikte partij zijn? Óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie? Twijfel niet om in beide gevallen gerust even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op