Metaal op maat Rotterdam

Bent u op zoek naar organisatie die u kan helpen bij uw zoektocht naar metaal op maat Rotterdam? Wij, van SSi Steel Solutions International, helpen u graag verder! De staalmarkt kent een grote werkdruk en wij spelen daar direct op in. Wij zijn gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen korte tijd te realiseren. We hebben een grote eigen voorraad Europees plaatmateriaal, waaronder dik materiaal tot en met 300 mm en we werken met ploegendiensten. Van iedere opdracht worden de ingestelde waarden vastgelegd, zodat een eventuele herhaalopdracht meteen en foutloos kan worden uitgevoerd.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze en/of dienstverlening in het algemeen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Metaal op maat Rotterdam | SSi Steel Solutions staat voor u klaar!

Autogeen snijden, lassen, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdiktes van 3 tot en met 500 millimeter; wij doen het! Alles gebeurt volgens het (gekozen) ontwerp van onze klanten, die actief zijn in de staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw en scheepsbouw. Hierdoor hebben wij veel kennis over de verschillende branches en kunnen we (nagenoeg) elke klant bedienen.

Onze specialisme en kennis komt voort uit een samenwerking van drie grote bedrijven: SSi Steel Solutions International, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Door deze samenwerking kunnen wij (bijna) elke klant bedienen en kunnen wij ervoor zorgen dat de oplossing past bij de gewenste situatie.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar metaal op maat Rotterdam? Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij SSi Steel Solutions!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op