Metaalbewerking Dordrecht

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking Dordrecht? Dan moet u zeker bij SSi Steel Solutions International zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het snijden van staal. Wij beheersen alle staalsnijdisciplines maar daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres als het gaat om kanten, boren, zetten en lassen. We zijn gevestigd in Dordrecht maar bedienen klanten door het hele land.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Metaalbewerking Dordrecht | SSi staat voor u klaar!

Onze groep staalverwerkende bedrijven SSi Steel Solutions International, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk zijn snijbedijven voor staalplaat in de breedste zin van het woord.  Autogeen snijden, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm is voor ons geen probleem! Wij bedienen klanten in veel verschillende branches zoals staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door na het snijden in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden.

SSi doet alles in eigen beheer, waardoor we onze klanten zo breed mogelijk kunnen bedienen. Dat houdt in dat we niet alleen het staal snijden voor onze rekening nemen, maar ook met u meedenken en andere bewerkingen uitvoeren zoals laskanten aanbrengen. U wordt door ons dus van A tot Z ontzorgd.

Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. We helpen u zo snel mogelijk verder als u contact met ons opneemt via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op