Metaalbewerking Rotterdam

Zoekt u naar een bedrijf dat u kan helpen met metaalbewerking Rotterdam? Wij, van SSi Steel Solutions International, staan graag voor u klaar! Wij zijn een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. We zijn stempelbevoegd (namens een groot aantal keuringsinstanties) en u kunt bij ons terecht voor onder andere autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Onze vestiging bevindt zich in Dordrecht en wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw situatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen en wat de bijbehorende kosten zijn? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan om meer inzicht te krijgen.

Metaalbewerking Rotterdam | SSi Steel Solutions helpt u verder!

Wij proberen onze klanten een totaalpakket van staalwerkzaamheden aan te bieden, die bijvoorbeeld bestaat uit het aanbrengen van laskanten, zetten (kanten), boren, frezen en andere eenvoudige laswerkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten ook goed adviseren over de juiste eindproducten voor hun vraagstuk.

Wij verzorgen u dus graag van A tot Z gedurende het proces. Dit houdt in dat we met u meedenken over de beste staaloplossing voor uw situatie, maar ook dat we de uitvoering en de levering tot in de puntjes voor u uitwerken. Daarnaast kunnen wij uw bedrijf van tevoren ook voorzien van een passend advies, zodat u een beter beeld krijgt bij alle verschillende mogelijkheden van oplossingen voor uw probleemvraagstuk.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie in metaalbewerking Rotterdam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op