Metaalbewerkingsbedrijf

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten staalsnijdisciplines! Dan kunt u bij SSi Steel Solutions International terecht! Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land en daar buiten. Het maakt dus niet uit waar uw bedrijf zit of wat uw wensen zijn op het gebied van staalbewerking, wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder.

Metaalbewerkingsbedrijf | SSi staat voor u klaar

SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in staalsnijwerk tot 500 mm met hoge kwaliteitseisen. Alle door ons geleverde materialen kunnen worden voorzien van een materiaalcertificaat en een keuringsstempel. Onze producten, halffabricaten en totaaloplossingen zijn onder meer te vinden in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw en trailerbouw.

De groep SSi bestaat uit drie bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron, met elk hun eigen specialisme. Door de unieke samenwerking bieden wij de markt een totaaloplossing voor staalplaat op maat. Deze website geeft inzicht in wat wij u kunnen bieden. Zowel ieder bedrijf individueel als ook door samenwerking van deze drie bedrijven.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder. Ook als u advies wilt over de mogelijkheden of over de verschillende diensten die wij bieden, kunt u bij ons terecht. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij SSi!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op