Snijbedrijf

Bent u op zoek naar een snijbedrijf? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van staal snijden. Dit doen wij op verschillende manieren. Denk hierbij aan autogeen snijden, plasmasnijden, waterjet snijden en lasersnijden. Daarnaast kunnen wij ook kanten, boren, frezen en lassen. We vinden het belangrijk om onze klanten van A tot Z te kunnen ontzorgen. Daarom denken wij in het gehele proces met u mee. Niet alleen tijdens de productie, maar ook tijdens het ontwerpen en het afleveren.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat SSi voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Snijbedrijf | SSi Steel Solutions International staat voor u klaar

SSi is een groep van 3 bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snijden van staalplaat in de breedste zin van het woord. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit veel verschillende branches zoals offshore, trailerbouw en scheepsbouw. Daarom kunnen wij nagenoeg elke klant bedienen en is vrijwel niks voor ons onmogelijk op het gebied van autogeen snijden.

SSi doet alles in eigen beheer, waardoor we onze klanten zo breed mogelijk kunnen bedienen. Dat houdt in dat we niet alleen het staal snijden voor onze rekening nemen, maar ook met u meedenken en andere bewerkingen uitvoeren zoals laskanten aanbrengen. U wordt door ons dus van A tot Z ontzorgd.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast adviseren wij u ook graag over de juiste oplossingen voor uw vraagstuk. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we hoe we onze klanten op de beste manier moeten helpen.

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op