Snijwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij snijwerk? Dan moet u bij SSi Steel Solutions international zijn. Wij verzorgen uw snijwerk van staal van A tot Z. Dat wil zeggen dat we niet alleen de productie op ons nemen, maar ook graag met u meedenken over de juiste oplossingen, maar na het werk ook de producten bij u afleveren. SSi Steel Solutions international is stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. U kunt bij SSi terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Wij kunnen autogeen snijden tot en met een plaatdikte van 500 mm, een lengte van 60.000 mm en een breedte van 5000 mm.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar wat SSi voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Snijwerk | SSi Steel Solutions International is uw partner

SSi is een groep van 3 bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snijden van staalplaat in de breedste zin van het woord. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit veel verschillende branches zoals offshore, trailerbouw en scheepsbouw. Daarom kunnen wij nagenoeg elke klant bedienen en is vrijwel niks voor ons onmogelijk op het gebied van autogeen snijden.

SSi doet alles in eigen beheer, waardoor we onze klanten zo breed mogelijk kunnen bedienen. Dat houdt in dat we niet alleen het staal snijden voor onze rekening nemen, maar ook met u meedenken en andere bewerkingen uitvoeren zoals laskanten aanbrengen. U wordt door ons dus van A tot Z ontzorgd.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat SSi voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar en helpen u verder. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met het eindproduct. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op