Staalbedrijf

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een staalbedrijf? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om staal snijden. We beheersen alle staalsnijdisciplines, waardoor wij u altijd op de juiste manier kunnen helpen met uw vraagstuk. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons bedrijf, onze dienstverlening of onze werkwijze. We vertellen u graag alles wat u wilt weten en denken met u mee over de juiste oplossingen!

Staalbedrijf Steel Solutions International

Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land. De producten die wij leveren worden gebruikt in veel verschillende branches, door veel verschillende bedrijven. Daarom hebben wij veel ervaring op gedaan en weten we precies hoe we elke klant op de juiste manier kunnen helpen met hun specifieke vraagstuk. Naast staal snijden doen we ook een stukje afwerking. Denk hierbij aan kanten, boren en lassen.

Ook het vervoer van de producten regelen wij graag voor u. Omdat we alles vanuit eigen beheer doen, is ons proces erg snel en kunnen we de gewenste producten snel en goed bij u afleveren.

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Of Wilt u meer weten over ons bedrijf? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we ook goed met u meedenken als u zelf niet goed weet wat de juiste oplossing is. Ook daarvoor kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij SSi!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op