Staalplaat op maat bestellen

Wilt u graag een staalplaat op maat bestellen? Zoek dan niet verder! Bij het high-end staalsnijbedrijf SSi Steel Solutions international zijn we gespecialiseerd in snijwerk met hoge kwaliteitseisen.  Zo kunt u bij ons terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Goed om te benoemen is dat wij stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. Dit stelt ons in staat om alle materialen die wij leveren te voorzien van een materiaalcertificaat en een keuringsstempel.

Informeren naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op.

Staalplaat op maat bestellen | SSi  is uw partner voor totaaloplossingen

SSi doet alles in eigen beheer! Hierdoor kunt u gemakkelijk staalplaat bij ons op maat bestellen. Wij zorgen niet alleen voor de juiste staalplaten op maat, maar denken ook nog eens met u mee om andere bewerkingen uit te voeren. In samenwerking met ‘KMT’ kroon metal technology en Sideron Snijwerk kunnen wij totaaloplossingen bieden voor plaatbewerking. Want samen sta je nu eenmaal sterker. Zo beheersen wij samen de volgende technieken: lasersnijden, plasmasnijden, kanten, boren, tappen, draaien, frezen en lassen. Zo heeft u bij ons altijd een compleet pakket van A tot Z!

Over SSi Steel Solutions international

SSi Steel Solutions international bedient klanten van over de hele wereld in de volgende sectoren: trailerbouw, carrosseriebouw, offshore, scheepsbouw, bruggenbouw, staalbouw, machinebouw en apparatenbouw. Ons streven is om alle producten zo snel mogelijk af te leveren om in te spelen op de grote werkdruk binnen de staalmarkt. Doordat we over onze eigen voorraad Europees plaatmateriaal beschikken en we werken met ploegendiensten, zijn we gewend aan korte doorlooptijden en kunnen we alle projecten vliegensvlug realiseren.

Een vraag? Kom met ons in contact

Heeft u vragen over staalplaat op maat bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via het nummer: 078 6546 546 dat via kantoortijden beschikbaar is. Overige vragen of een offerteaanvraag zijn natuurlijk ook welkom.

Graag tot ziens bij SSi Steel Solutions international!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op