Steel Solutions

SSi Steel Solutions International is een high-end staalsnijbedrijf gevestigd in Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. Onze organisatie is tevens stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. Dit houdt in dat wij gekwalificeerd zijn om materiaal zelf door- of over te stempelen. Dit zorgt voor de handige snelheid en scheelt tijd!

Heeft u nog vragen over onze werkwijze en/of dienstverlening in het algemeen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Wat doen wij? | Steel Solutions

Bij SSi Steel Solutions International kunt u terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. We beschikken over maar liefst 4 eigen productiehallen, met de ruimte voor 8 snijmachines en een hijscapaciteit van 50 ton. In samenwerking met kroon Metal Technology (KMT) en Sideron Snijwerk maken wij alles mogelijk. We bieden met recht ‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’ We vinden het ook belangrijk om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Daarom zorgen wij ervoor dat al de producten klaar zijn, zodat u als klant direct kan beginnen met laswerk.

Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen;
  • Laserwerk, zetwerk en diverse machinale bewerkingen, zoals boren, frezen, kanten, lasersnijden, lassen en tappen;
  • Verwerken van staal, zagen van ballast, watersnijmachine.

Hooggekwalificeerd

Alle materialen die wij maken, beschikken over een materiaalcertificaat en een keuringsstempel. Zoals eerder benoemd zijn we stempelbevoegd voor een groot aantal keuringsinstanties. Dit zorgt ervoor dat iedereen verzekerd is van kwaliteit gedurende het hele productieproces. Daarom zijn wij ook trots dat we ISO-9001 Lloyds gecertificeerd zijn. Dit toont aan dat wij ons continu richten op het verbeteren van onze processen met als doel een uitstekende kwaliteit.

Contact | Steel Solutions

Maak SSi Steel Solutions International tot uw partner! Kom in contact met ons! Heeft u nog vragen over wat we voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag dan achter via ons contactformulier. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren.

Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op