Wat is lasersnijden?

Door middel van lasersnijden wordt met behulp van een speciale laser door staal of andere materialen gesneden.  Doordat de laserstraal zo dun is, kan er heel precies gesneden worden. dit wordt via een computer gedaan. Bij SSi Steel Solutions International kunnen we u helpen met het snijden van staal, RVS en andere materialen. Dit doen we in onze werkplaats waar gebruik gemaakt wordt van een 3kW laser. Met deze machine wordt nauwkeurig staal gesneden tot een dikte van 15mm. Bij RVS is het mogelijk tot een dikte van 6mm.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is het nauwkeurig snijden van staal, RVS of plaat door middel van een laser. Maar hoe werkt dit nu precies? Een laserstraal bestaat uit elektromagnetische stralingsbronnen. Het licht van deze bronnen worden met een hoge intensiteit uitgezonden. Door een grote snelheid snijdt een dunne straal snel uw product uit. Het voordeel van het gebruik maken van een laser is dat de producten nauwkeurig worden afgesneden binnen een snel tempo. Bij ons kunt u altijd verwachten dat de producten aan alle kwaliteitseisen voldoen.  We zijn niet voor niets een high-end staalsnijbedrijf die stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties.

Over SSi

SSi Steel Solutions international denkt in oplossingen. Zo bieden wij u totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche. Van autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen tot aan diverse machinale bewerkingen, laserwerk en zetwerk aan toe. Samen met onze partners KMT en Sideron snijwerk maken we alles mogelijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen en heeft u binnen de kortste keren hetgeen wat u van ons gevraagd heeft.

Neem contact met ons op

Hebben wij de vraag ‘wat is lasersnijden’ voor u beantwoord? Of heeft u nog andere vragen over het snijden van metaal? Wij helpen u graag verder. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546. Wilt u een offerte ontvangen? Vraag dan hier uw offerte aan.

Wat is lasersnijden

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op