Wat is tappen

Heeft u gezocht op ‘Wat is tappen’? Gelukkig heeft u ons gevonden. SSi Steel Solutions International legt het met alle plezier voor u uit.

Wat is tappen | Steel Solutions International

Tappen is niks minder dan het aanbrengen van een binnenschroefdraad in een geboord gat. Kroon Metal Technology kan al uw gaten voorzien van een schroefdraad. Dit kunnen wij realiseren met behulp van onze CNC machines of handmatig.

Vloeitappen

Soms komt het voor dat het plaatwerk te dun is om van tapdraad te voorzien. Als dit het geval is, kunnen wij het product boren met behulp van een vloeiboor (flowdrill). Dit wordt ook wel vloeitappen genoemd. Tijdens het boren ontstaat er warmte, waardoor het plaatmateriaal begint te vloeien in de boorrichting. Via deze weg ontstaat er een uitstulping, waardoor het alsnog mogelijk is om schroeven aan te brengen.

Werken bij Kroon Metal Technology

Werkt u het liefst met uw handen? En kunt u maar niet stilzitten? Kom dan bij ons werken! U kunt hier een online open sollicitatie doen. Klik hier om te solliciteren.

Wilt u liever een sollicitatie op locatie? Neem dan snel contact met ons op!

Over Steel Solutions International

Binnen SSi Steel Solutions international denken wij in oplossingen. Zo kunnen wij u totaaloplossingen aanbieden voor de gehele metaalbranche. Samen met onze partners SSi en Sideron snijwerk maken we alles mogelijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen en heeft u binnen de kortste keren hetgeen wat u van ons gevraagd heeft.

Neem contact met ons op

Hebben wij de vraag ‘wat is tappen’ voor u beantwoord? Of heeft u vragen over vloeitappen? Of heeft u ander opmerkingen? Laat het ons weten. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen.
Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546.

Lasersnijden RVS

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op