Metaal snijden met water

Wilt u metaal snijden met water? Dan bent u bij SSI Steel Solution International aan het juiste adres. Samen met de twee bedrijven KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk zorgen wij ervoor dat wij uw wensen met kwaliteit vervullen. Er wordt gezorgd voor een snelle doorlooptijd en levering, doordat wij de werkzaamheden gemakkelijk kunnen combineren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Metaal snijden met water | De voordelen van de watersnijtechniek

Bij SSI kunt u terecht voor de watersnijtechniek. Deze techniek is dé manier om uit plaatmaterialen verschillende vormen te snijden. Doordat er bij deze techniek geen warmte aan te pas komt, kunnen er geen verkleuringen ontstaan. Hierdoor blijven ook de kwaliteit en de eigenschappen van het product intact. Met de watersnijtechniek kunnen er door het gebrek aan warmte verschillende materialen met een laag smeltpunt, zoals composieten en plastic gesneden worden. Een ander voordeel van de techniek is dat het proces niet chemisch is. Tijdens het snijden komen er geen giftige dampen vrij. Dit gebeurd vaak wel bij andere processen, zoals bijvoorbeeld snijden met een lasersnijder.

In onze werkplaats werken we met de OMAX JetMachining Center 120X. Deze heeft een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm en kan tot een dikte van 200 mm snijden. Het is bij ons ook mogelijk aluminium of ander materiaal te laten snijden. Wilt u de mogelijkheden hiervoor bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6546 546.

Wilt u een offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor metaal snijden met water? Vraag dan een offerte aan via onze website. Wilt u eerst uw wensen en eisen met ons bespreken en samen kijken naar de mogelijkheden? Dat kan uiteraard ook. U kunt contact met ons opnemen. Tot snel bij SSI!

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over water snijden met metaal? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op