Watersnijbedrijf

Bent u op zoek naar een watersnijbedrijf? Dan bent u bij SSi B.V. zeker aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar op het gebied van watersnijden, autogeen snijden, lasersnijden en andere snijdisciplines. SSi is een groep van 3 bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snijden van staalplaat in de breedste zin van het woord. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit veel verschillende branches zoals offshore, trailerbouw en scheepsbouw. Daarom kunnen wij nagenoeg elke klant bedienen en is vrijwel niks voor ons onmogelijk op het gebied van plasma snijden.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Watersnijbedrijf | SSi Steel Solutions International staat voor u klaar!

Sideron beschikt over een OMAX JetMachining Center 120X met een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm, welke tot een dikte van 200 mm kan snijden. Naast constructiestaal, staal voor drukvaten, RVS, aluminium en staallegeringen die met andere processen niet te snijden zijn, snijden wij ook materialen zoals rubber, kunststoffen, (plexi)glas, marmer, graniet en hout.

Vanaf september 2019 is een gecombineerde plasma-/watersnijmachine bij ons operationeel.

Omdat SSi alles in eigen beheer doet, zijn wij niet afhankelijk van derden. Dit heeft voor onze klanten een aantal grote voordelen. Zo kunnen wij erg snel schakelen en zijn we flexibel, waardoor we goed kunnen meedenken met de vraagstukken van onze klanten. Hier springen we dan ook altijd zo snel mogelijk op in. Daarnaast heeft u als klant alles onder één dak, waardoor u een vast aanspreekpunt heeft. Vervolgens kunnen wij onze processen zo optimaal mogelijk inrichten, zodat u uw producten zo snel mogelijk geleverd krijgt.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of via het formulier op de website. Tot ziens bij SSi!

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op