Watersnijden aluminium

Bent u op zoek naar een organisatie voor watersnijden aluminium? SSi Steel Solutions International is voor u de geschikte partner! Bij ons kunt u terecht voor watersnijden van verschillende materialen die met andere processen niet te snijden zijn. Denk hierbij aan constructiestaal, staal voor drukvaten, RVS en staallegeringen. Dankzij onze grote expertise in het verwerken van staal kunnen we u altijd voorzien van het gewenste resultaat. Niet alleen bieden we totaaloplossingen in samenwerking met KMT en Sideron Snijwerk, we hebben ook nog eens snelle doorlooptijden voor een levering binnen no-time!

Geïnteresseerd in het laten snijden van uw aluminimumproducten?  Neem contact met ons op!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Watersnijden aluminium| SSi Steel Solutions international is uw partner!

Watersnijden is dé manier om vormen uit diverse plaatmaterialen te snijden. Deze veelzijdige techniek kent oneindig veel toepassingen en wordt door middel van water met behulp van hydraulische drukversterkers van mechanische hogedrukpompen op zeer hoge druk toegepast. Het water wordt met grote snelheid door een straalbuis en spuitkop geperst.  Dit gaat met zo een kracht dat het met meer dan tweemaal de geluidsnelheid uit de straalbuis komt. Dit zorgt er dan ook voor dat het een snijdende werking krijgt.

In onze werkplaats beschikken we over de OMAX JetMachining Center 120X met een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm, welke tot een dikte van 200 mm kan snijden. Bovendien hebben we ook een gecombineerde plasma-/watersnijmachine. Wilt u bij ons aluminimum of een ander materiaal laten snijden? Informeer naar de mogelijkheden.

Over SSi international

SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd is in snijwerk met hoge kwaliteitseisen, zoals autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Ook bieden we mogelijkheden aan voor laserwerk, zetwerk en diverse machinale bewerkingen. Dit doen we met passie en echt vakmanschap vanuit onze locatie in Dordrecht

Heeft u nog vragen?

Meer weten over watersnijden aluminium? Of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Tot snel bij SSi!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op