Watersnijden Rotterdam

Zoekt u een bedrijf dat u verder kan helpen met watersnijden Rotterdam? Wij, van SSi Steel Solutions International, kunnen u helpen! De staalmarkt kent een grote werkdruk en wij spelen daar direct op in. Wij zijn gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen korte tijd te realiseren. We hebben een grote eigen voorraad Europees plaatmateriaal, waaronder dik materiaal tot en met 300 mm en we werken met ploegendiensten. Van iedere opdracht worden de ingestelde waarden vastgelegd, zodat een eventuele herhaalopdracht meteen en foutloos kan worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en/of onze dienstverlening in het algemeen? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op!

Watersnijden Rotterdam | SSi Steel Solutions staat voor u klaar!

Maar werkt SSi Steel Solutions dan alleen? Nee. Wij zijn aangesloten bij een samenwerking van drie grote bedrijven, die ieder een ander specialisme binnen het snijden van staalplaten (in de breedste zin van het woord) hebben. Hierdoor is ook ons klantenbestand enorm gevarieerd; zo bedienen wij bijvoorbeeld bedrijven die opereren in de offshore, maar helpen wij ook bedrijven binnen de trailer- en scheepsbouw.

Wij proberen een zo-compleet-mogelijk pakket aan te bieden door, na het snijden in eigen huis, overige bewerkingen uit te voeren zoals laskanten aanbrengen, zetten (kanten), boren, frezen en andere eenvoudige laswerkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook goed adviseren over de juiste producten voor uw vraagstuk. Wij denken met u mee en zorgen er samen met u voor dat onze productiewerkzaamheden passen bij uw wensen en eisen.

Meer informatie over SSi?

Kunnen wij wat voor u betekenen in uw zoektocht naar een specialist in watersnijden Rotterdam? Vraag direct een offerte aan! Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op