Watersnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met watersnijden? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in alle soorten staalsnijdisciplines, waaronder waterjet snijden. We zijn gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land. Kom dus gerust met ons in contact als u vragen heeft, of meer wilt weten over onze werkzaamheden. Graag bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Watersnijden | SSi Steel Solutions International

SSi beschikt over een OMAX JetMachining Center 120X met een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm, welke tot een dikte van 200 mm kan snijden. Naast constructiestaal, staal voor drukvaten, RVS, aluminium en staallegeringen die met andere processen niet te snijden zijn, snijden wij ook materialen zoals rubber, kunststoffen, (plexi)glas, marmer, graniet en hout. Vanaf september 2019 is een gecombineerde plasma-/watersnijmachine bij ons operationeel.

Naast snijden doen we nog veel meer. We kunnen kanten, boren, frezen en doen daarnaast ook nog een stukje laswerk. We vinden het belangrijk om onze klanten van A tot Z te kunnen ontzorgen. Daarom denken we met u mee over de juiste oplossingen, maar brengen we ook de producten franco bij u aan de deur.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Graag staan we u te woord en adviseren we u over de juiste oplossing. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met het eindresultaat. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op