Watersnijder prijzen

Wilt u graag de watersnijder prijzen weten? Dan kan SSi Steel Solutions u daarbij helpen. Het bepalen van de prijs hangt van verschillende factoren af. SSi is een groep van 3 bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snijden van staalplaat met onder andere een watersnijder in de breedste zin van het woord. U kunt er dus vanuit gaan dat u vakwerk krijgt voor een betaalbare prijs.

Wilt u de exacte prijs van uw vraagstuk weten? Neem dan contact met ons op.

Onze expertise

Wij zijn gespecialiseerd in alle staalsnijdisciplines, waaronder watersnijden. Daarnaast snijden wij iedere gewenste vorm uit elke soort plaatmateriaal. Dit kunnen wij doen naar uw eigen ontwerp of een standaard ontwerp. Ook wanneer u specifieke wensen heeft denken wij graag met u mee.

Waterstraalsnijden is een proces waarmee materialen gesneden worden met een waterstraal die onder druk wordt gebracht. Met watersnijden kunnen we vrijwel elke vorm voor u snijden met afmeting van maximaal 8×2 meter. Ook kunnen we diktes watersnijden van meer dan 225mm. Geinterreseerd in een offerte van SSI Steel Solutions? Neem dan zeker contact met ons op.

Watersnijden door SSI Steel Solutions

Watersnijden is zeer nauwkeurig. Er wordt geen warmte in het materiaal gebracht, waardoor de eigenschappen en structuur van het materiaal gelijk blijven; er vindt geen verkleuring of vervorming plaats. Door de grote kracht van de straal wordt een vrijwel braamloze snede verkregen van een constante, hoge kwaliteit. Dit maakt deze snijtechniek uiterst geschikt voor de meest uiteenlopende componenten die o.a. worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, medische technologie, machinebouw en in de techniek.

Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag

Vraag ons de watersnijder prijzen

We zijn gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land. Kom dus gerust met ons in contact als u vragen heeft, of meer wilt weten over onze werkzaamheden. Graag bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op