Waterstaalsnijden kosten

Bent u benieuwd naar de waterstaalsnijden kosten? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om waterstaalsnijden. SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. SSi Steel Solutions international is stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. U kunt bij SSi terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Wij kunnen autogeen snijden tot en met een plaatdikte van 500 mm, een lengte van 60.000 mm en een breedte van 5000 mm.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar wat SSi voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waterstaalsnijden kosten | Kom naar SSi!

Sideron beschikt over een OMAX JetMachining Center 120X met een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm, welke tot een dikte van 200 mm kan snijden. Naast constructiestaal, staal voor drukvaten, RVS, aluminium en staallegeringen die met andere processen niet te snijden zijn, snijden wij ook materialen zoals rubber, kunststoffen, (plexi)glas, marmer, graniet en hout.

Vanaf september 2019 is een gecombineerde plasma-/watersnijmachine bij ons operationeel.

Omdat SSi alles in eigen beheer doet, zijn wij niet afhankelijk van derden. Dit heeft voor onze klanten een aantal grote voordelen. Zo kunnen wij erg snel schakelen en zijn we flexibel, waardoor we goed kunnen meedenken met de vraagstukken van onze klanten. Hier springen we dan ook altijd zo snel mogelijk op in. Daarnaast heeft u als klant alles onder één dak, waardoor u een vast aanspreekpunt heeft. Vervolgens kunnen wij onze processen zo optimaal mogelijk inrichten, zodat u uw producten zo snel mogelijk geleverd krijgt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek om zo samen tot de juiste oplossing in uw situatie te komen. Neem contact met ons op. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op