Autogeen snijden

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u kan autogeen snijden? Dan moet u bij SSi Steel Solutions international zijn. SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. SSi Steel Solutions international is stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. U kunt bij SSi terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Wij kunnen autogeen snijden tot en met een plaatdikte van 500 mm, een lengte van 60.000 mm en een breedte van 5000 mm.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar wat SSi voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Autogeen snijden | SSi Steel Solutions international

Onze groep staalverwerkende bedrijven SSi Steel Solutions International, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk zijn snijbedijven voor staalplaat in de breedste zin van het woord.  Autogeen snijden, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm is voor ons geen probleem! Wij bedienen klanten in veel verschillende branches zoals staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door na het snijden in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden.

Wij onderscheiden ons dus door het bieden van een compleet staalpakket, met daarnaast ook de nodige snelheid in de communicatie. Ook zijn we hoog gekwalificeerd waardoor we u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Doordat we alles in eigen beheer doen zijn we erg flexibel. Hierdoor kunnen we meedenken met onze klanten om tot de beste oplossingen te komen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze diensten of heeft u een vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen via de website. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op