Autogeensnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in autogeensnijden? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u voorzien wordt in al uw staalbehoeftes. We hebben jaren ervaring met alle staalsnijdisciplines, dus kunnen u hier zeker mee helpen. SSi Steel Solutions International is gevestigd in Dordrecht, maar we bedienen klanten door het hele land en zelfs daarbuiten.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder.

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Autogeensnijden | SSi Steel Solutions International staat voor u klaar!

Onze groep staalverwerkende bedrijven SSi Steel Solutions International, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk zijn snijbedijven voor staalplaat in de breedste zin van het woord.  Autogeen snijden, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm is voor ons geen probleem! Wij bedienen klanten in veel verschillende branches zoals staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door na het snijden in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden.

Wij onderscheiden ons dus door het bieden van een compleet staalpakket, met daarnaast ook de nodige snelheid in de communicatie. Ook zijn we hoog gekwalificeerd waardoor we u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Doordat we alles in eigen beheer doen zijn we erg flexibel. Hierdoor kunnen we meedenken met onze klanten om tot de beste oplossingen te komen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen staan wij graag voor u klaar. Onze medewerkers vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem contact met ons op via het formulier op de website, telefonisch of per mail!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Nu contact opnemen

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op