Wat is autogeen snijden

Een begrip dat je niet zomaar weet als je er niet naar opzoek bent, wat is autogeen snijden? Autogeen snijden is een van de oudste processen voor het snijden van staal. Geïnteresseerd in meer informatie over autogeen snijden? Lees dan snel verder.

Wat is autogeen snijden | Steel Solutions International

Daarnaast is autogeen snijden in de metaalindustrie het meest toegepaste snijproces. Het proces bij autogeen snijden wordt toegepast bij ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten.

Sideron snijdt met een 3 CNC- gestuurde autogeen snijmachines staalplaten in diktes van vijf tot wel 300 millimeter. Binnen Steel Solutions beschikken wij over een ruim assortiment aan voorraadplaten.  Al onze producten kunnen worden voorzien van laskanten en verjongingen.

Voordelen van autogeen snijden:

  • Snel snij- en seriewerk
  • Lagere kosten in vergelijking met andere snijprocessen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor autogeen snijden? Neem dan contact met ons op!

Over Steel Solutions International

Sideron is opgericht in 1935 waardoor wij binnen SSi kunnen terugblikken op een lange geschiedenis. Sinds 2018 is Sideron onderdeel van SSi. Ons teams bestaat uit jonge medewerkers.
Binnen SSi Steel Solutions international denken wij in oplossingen. Zo kunnen wij u totaaloplossingen aanbieden voor de gehele metaalbranche. Samen met onze partners KMT en Sideron snijwerk maken we alles mogelijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen en heeft u binnen de kortste keren hetgeen wat u van ons gevraagd heeft.

Neem contact met ons op

Hebben wij de vraag ‘wat is autogeen snijden’ voor u beantwoord? Of zijn er nog onduidelijkheden?  Of heeft u nog andere vragen over het snijden van metaal? Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.
Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546. Wilt u graag een offerte ontvangen over de mogelijkheden voor het autogeen snijden? Vraag dan hier uw gratis offerte aan.

Wat is autogeen snijden

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op