Onze werkwijze

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke behoefte en het is onze uitdaging om hierbij een juiste en passende oplossing te vinden. Dit kan bijvoorbeeld het produceren van een product of halffabricaat zijn, maar ook het leveren van een totaaloplossing. Dit laatste is mogelijk dankzij onze unieke samenwerking met zusterbedrijf SSi.

Werkwijze

 • Kennismaking
  De dienstverlening van Kroon Metal Technology begint altijd met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij willen u graag leren kennen als klant, zodat wij ons kunnen inleven in uw wensen en behoeften. Bel 024 3030 320 of vul het formulier in op onze contactpagina voor het maken van een afspraak.
 • Tekeningen doornemen
  Na afloop van het kennismakingsgesprek nemen wij uw tekeningen door. Indien u dat wenst maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u liever direct een prijsopgave voor uw tekeningen? Vraag een offerte aan.
 • Offerte en opdrachtbevestiging
  Onze offertes zijn altijd helder en compleet. Zodra de opdracht bevestigd is, kunnen wij direct voor u aan de slag gaan.
 • Productieproces
  Kwaliteit staat bovenaan bij Kroon Metal Technology. In de diverse stappen die uw product of halffabricaat doorloopt in ons productieproces, controleren wij voortdurend op kwaliteit.
 • Levering
  Door onze korte doorlooptijden garanderen wij een snelle levering. Wij hebben een hoge leverbetrouwbaarheid en leveren desgewenst bij u in de productielijn (Just In Time Delivery).

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op