Onze werkwijze

Snel

De staalmarkt kent een grote werkdruk. De organisatie van SSi Steel Solutions international is daar helemaal op ingesteld. Wij zijn gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen korte tijd te realiseren. We hebben een grote eigen voorraad Europees plaatmateriaal, waaronder dik materiaal t/m 300 mm en we werken met ploegendiensten. Van iedere opdracht worden de ingestelde waarden vastgelegd, zodat een eventuele herhaalopdracht snel en foutloos kan worden uitgevoerd.

Efficiënt

Digitale bestanden worden via ons CAD-programma rechtstreeks doorgestuurd naar de snijmachines. Dat kunnen aangeleverde bestanden van de klant zijn, of door ons vervaardigde werktekeningen. Wij maken een optimale indeling van de plaat, waardoor er minimaal verlies aan materiaal is.

Flexibel

Produceren vereist flexibiliteit door de gehele productielijn. Wij zijn in staat om plotselinge aanpassingen in specificaties of maatvoering door te voeren zonder dat dit ten koste gaat van de levertijd. Wij kunnen indien gewenst direct bij u in de productielijn leveren (Just In Time Delivery).

Hooggekwalificeerd

Alle door SSi Steel Solutions international geleverde materialen kunnen worden voorzien van een materiaalcertificaat, al dan niet voorzien van een keuringsstempel. SSi Steel Solutions international is stempelbevoegd voor een groot aantal keuringsinstanties. Hierdoor is iedereen verzekerd van een vastgelegde kwaliteit gedurende het hele productieproces.

SSi Steel Solutions international ISO-9001 Lloyds gecertificeerd.

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op