Wij zijn we

Kroon Metal Technology (KMT) is gevestigd in Dordrecht. Samen met zusterbedrijven SSi en Sideron leveren wij een totaaloplossing voor plaatbewerking. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisme. Welke dat zijn leest u op deze website. Voorop staan korte lijnen, flexibiliteit en snelle leveringen.

Kroon Metal Technology staat voor kwaliteit

Snelheid en flexibiliteit kunnen ten koste gaan van kwaliteit. Maar niet bij KMT. Wij zien kwaliteit, snelheid en flexibiliteit als een drie-eenheid. Dankzij een consequente kwaliteitscontrole in ons productieproces garanderen wij een perfect product. Niet alleen u profiteert hiervan, maar ook uw klant!

Waarom Kroon Metal Technology

Naast concurrerende prijzen, korte doorlooptijden en snelle leveringen vindt Kroon Metal Technology persoonlijk contact met haar klanten heel belangrijk. Dankzij onze jarenlange kennis ervaring in de metaalbewerkingsbranche, kunt u bij ons rekenen op gedegen advies. Een flexibele werkwijze zit in onze genen.

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op