Maak gebruik van onze totaaloplossingen voor staalsnijwerk!

SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in staalsnijwerk tot 600 mm met hoge kwaliteitseisen. Alle door ons geleverde materialen kunnen worden voorzien van een materiaalcertificaat en een keuringsstempel. Onze producten, halffabricaten en totaaloplossingen zijn onder meer te vinden in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw en trailerbouw. De groep SSi bestaat uit drie bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron, met elk hun eigen specialisme. Door de unieke samenwerking bieden wij de markt een totaaloplossing voor staalplaat op maat. Deze website geeft inzicht in wat wij u kunnen bieden. Zowel ieder bedrijf individueel als ook door samenwerking van deze drie bedrijven.

Continuïteit

SSi Steel Solutions international streeft in al haar acties een hoge kwaliteit na tegen beperkte kosten. Zo realiseren wij voor alle partijen een goed rendement.

Flexibiliteit

We gaan flexibel te werk, waarbij uw vraag centraal staat. “Wat moet er gebeuren om uw vraag positief te beantwoorden?”.

Kwaliteit

Jaarlijks worden nieuwe doelstellingen opgelegd; de verkregen informatie wordt gebruikt voor continue verbetering.

ISO-9001 en EN1090 Lloyds gecertificeerd

SSi Steel Solutions international kenmerkt zich door de hoogkwalitatieve producten, grote mate van flexibiliteit en snelle en betrouwbare leveringen. Dankzij onze unieke samenwerking met zusterbedrijf KMT, kunnen wij totaaloplossingen bieden voor de gehele metaalbranche.

Over onze klanten: Onze klanten bevinden zich wereldwijd in diverse sectoren, zoals de trailerbouw, carrosseriebouw, offshore, scheepsbouw, bruggenbouw, staalbouw, machinebouw en apparatenbouw.

Geniet van een razendsnelle productie

De staalmarkt kent een grote werkdruk. De organisatie van SSi Steel Solutions international is daar helemaal op ingesteld. Wij zijn gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen korte tijd te realiseren. We hebben een grote eigen voorraad Europees plaatmateriaal, waaronder materiaal t/m 300 mm en we werken met ploegendiensten. Van iedere opdracht worden de ingestelde waarden vastgelegd, zodat een eventuele herhaalopdracht snel en foutloos kan worden uitgevoerd.

Navigeer naar onze specialisaties

Steel Solutions International

SSi Steel Solutions international

SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. SSi Steel Solutions international is stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. U kunt bij SSi Steel Solutions international terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen.

Steel Solutions International

KMT | Kroon Metal Technology

Kroon Metal Technology is een modern en vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in laserwerk, zetwerk en diverse machinale bewerkingen. Bij KMT kunt u terecht voor boren, draaien, frezen, kanten, lasersnijden, lassen en tappen.

Steel Solutions International

Sideron

Sideron is met haar ruim 80 jaar ervaring een organisatie met een grote expertise in het verwerken van staal. Naast autogeen snijden van diverse (speciale) kwaliteiten en het zagen van ballast heeft Sideron met de aanschaf van een watersnijmachine haar leveringsmogelijkheden in gesneden producten wederom verder uitgebreid.

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op