Wat is een plasmasnijder?

Zit u met de vraag wat is een plasmasnijder? En wilt u hier graag meer informatie over weten? Neem dan eens contact op met Steel Solution International! SSI bestaat uit drie bedrijven, namelijk KMT Kroon Metal Technology, Sideron Snijwerk en Steel Solution International. Doordat deze drie bedrijven samenwerken hebben wij een uitgebreid assortiment aan diensten. Ook hebben wij veel kennis en ervaring kunnen opdoen door het werken met verschillende branches. Hierdoor is ons klantenbestand zeer gevarieerd en werken wij in branches zoals trailerbouw, scheepsbouw en offshore. Niks is voor ons onmogelijk en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat is een plasmasnijder? | SSI Steel Solutions International

Als u geïnteresseerd bent in het plasmasnijden kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Samen kijken wij naar wat er mogelijk is en geven wij u het beste advies. Met onze plasmasnijmachines kunnen wij het volgende bereiken:

  • Een staal lengte van 60000mm
  • Een staal breedte van 5000 mm
  • Een dikte van 3-30 mm
  • Inktjetmarkeerinstallatie

Natuurlijk kijken wij met u mee met welke methode de beste oplossing is. Zo hoeft u deze beslissing niet zelf te maken.

Steel Solution International

Ons bedrijf staat bekend als high-end staalsnijbedrijf. Wij bieden verschillende snijwerkmethodes aan met hoge kwaliteitseisen. Er zijn verschillende methodes mogelijk bij ons. Zo bieden wij fijn plasma snijden, lasafschuiningen, autogeen snijden en plasma snijden aan.

Neem contact met ons op

Is de vraag “wat is een plasmasnijder?” nog niet duidelijk of wilt u er meer over weten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door ons invulformulier in te vullen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij SSI!

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op