Welkom bij SSi

SSi Steel Solutions International is een hoogwaardig staalsnijbedrijf en gespecialiseerd in dik staalsnijwerk. ISO-9001 en EN1090 Lloyds gecertificeerd.

Bekijk video

Continuïteit

SSi streeft in al haar acties een hoge kwaliteit na tegen beperkte kosten. Zo realiseren wij voor alle partijen een goed rendement.

Flexibiliteit

Hierbij staat uw vraag centraal. “Wat moet er gebeuren om uw vraag positief te beantwoorden”.

Kwaliteit

Jaarlijks worden nieuwe doelstellingen opgelegd; de verkregen informatie wordt gebruikt voor continue verbetering.

Welkom op de website van Steel Solutions International.

Steel Solutions International is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in dik staalsnijwerk tot 500 mm met hoge kwaliteitseisen. Alle door ons geleverde materialen kunnen worden voorzien van een materiaalcertificaat en een keuringsstempel.

Steel Solutions International is ISO-9001 en EN1090 Lloyds gecertificeerd.

Wij bedienen de bovenkant van de markt. Onze producten, halffabricaten en totaaloplossingen zijn onder meer te vinden in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw, trailerbouw en Yellow Goods.

Steel Solutions International kenmerkt zich door de hoogkwalitatieve producten, grote mate van flexibiliteit en snelle en betrouwbare leveringen. Dankzij onze unieke samenwerking met zusterbedrijf KMT, kunnen wij totaaloplossingen bieden voor de gehele metaalbranche.

Lees meer over ons

Contactgegevens

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent SSi.