Cnc boren

Heeft u gezocht op ‘Cnc boren’? Maar heeft u geen idee wat het betekent? Dat maakt niet uit. Wij leggen het met alle plezier voor u uit.

Wat is cnc boren | SSi Steel Solutions International

CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit betekent niets minder dan dat er een machine wordt gestuurd door een computer. Via deze manier kunnen deze machines heel precies boren en tappen in metaal. Het KMT (Kroon Metal Technology) produceert onderdelen met betrouwbare en nauwkeurige cnc boormachines.

Over Kroon Metal Technology

KMT is gevestigd te Dordrecht. Samen met haar zusterbedrijven SSi Steel Solutions International en Sideron, leveren wij een totaaloplossing voor plaatbewerking. Bij ons staan korte lijnen, flexibiliteit en snelle leveringen hoog in het vaandel.

Waarom Kroon Metal Technology

Binnen Kroon Metal Technology vinden we het belangrijk om concurrerende prijzen te hanteren, korte doorlooptijden te kunnen garanderen en snel te kunnen leveren aan onze klanten. Persoonlijk contact met onze klanten staat hoog in het vaandel binnen Kroon Metal Technology. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring in de metaalbewerkingsbranche, kunt u er bij ons vanuit gaan dat u een passend advies én een oplossing krijgt voor al uw wensen.

Werken bij Kroon Metal Technology

Kunt u net zoals ons niet stilzitten? En bent u het liefst met uw handen bezig? U kunt hier een online  open sollicitatie doen. Klik hier om te solliciteren.

Werkwijze Kroon Metal Technology

Bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken? Bekijk hier onze werkwijze zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op

Heeft u genoeg informatie gekregen over cnc boren? Of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Lasersnijden RVS

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op