Cnc frezen

Heeft u gezocht op ‘Cnc frezen’? Maar heeft u geen idee wat het betekent? Dat maakt niet uit. Wij leggen het graag voor u uit.

Wat is cnc frezen | Steel Solutions International

CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit betekent eigenlijk dat een machine door een computer wordt gestuurd. Dit proces werkt aan de hand van verschillende coördinaten. De freesmachine kan een pad aflopen door middel van een lijst met coördinaten. Zo’n lijst heet een Gcode. CNC freesmachines kunnen heel nauwkeurig frezen in metaal.

Binnen cnc frezen zijn er een aantal mogelijkheden. Het is mogelijk om 2D te frezen, maar ook om 3D te frezen.

Bent u geïnteresseerd in freeswerk op maat? Neem dan contact met ons op. Binnen Steel Solutions hebben we al jarenlange ervaring met CNC frezen en conventioneel frezen en leveren uitsluitend freeswerk van hoge kwaliteit.

Werkwijze Steel Solutions International

Iedereen heeft zijn eigen specifieke behoefte, dus wij richten ons op een juiste en passende oplossing te vinden. Dit kan bijvoorbeeld het produceren van een product zijn, maar ook het leveren van een totaaloplossing.

Onze werkwijze gaat als volgt;

  1. We beginnen met een gratis oriënterend kennismakingsgesprek.
  2. Tekeningen doornemen. Na het kennismakingsgesprek nemen wij graag uw tekeningen door. Indien u dit graag wilt, maken wij een vrijblijvende prijsopgave.
  3. Offerte en opdrachtbevestiging. Zodra beide partijen akkoord zijn met de opdracht, zal er een offerte worden opgesteld.
  4. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Sideron. Hierom zullen wij regelamatig de kwaliteit controleren.
  5. Wij kunnen een snelle levering garanderen. Wij hebben een hoge leverbetrouwbaarheid en leveren desgewenst bij u in de productielijn (Just In Time Delivery).

Neem contact met ons op

Heeft u genoeg informatie gekregen over cnc frezen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546.

Cnc frezen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op