Conventioneel frezen

Heeft u gezocht op ‘Conventioneel frezen’? Maar heeft u nog steeds geen idee wat het betekent? Dat maakt voor ons niet uit. Wij leggen het graag voor u uit en adviseren u graag.

Conventioneel frezen | Steel Solutions International

Naast de CNC techniek, wordt conventioneel frezen nog altijd toegepast door het KMT (Kroon Metal Technology). Bij conventioneel frezen is de voedingsrichting van het snijgereedschap tegenovergesteld aan de draairichting daarvan. De spaandikte begint bij nul en neemt toe naar het einde van de snede.

Onze conventionele freesmachines worden vaak ingezet bij reparaties of bij spoedorders. Hierdoor kunnen wij snel en effectief produceren.

Over ons | Steel Solutions International

In 1935 is Sideron opgericht. Sinds 2018 is Sideron onderdeel geworden van Steel Solutions International. Al onze diensten worden gerealiseerd door een jong team, dit in combinatie met SSI én KMT (Kroon Metal Technology). Een tijdje terug hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe watersnijmachine. Hierdoor breiden we onze leveringsmogelijkheden in gesneden producten dan ook uit. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op de veranderde vraag van onze klanten.

Aangezien de watersnijmachine ook geschikt is om in andere materialen te snijden dan constructiestaal, opent dit mogelijkheden voor Sideron. Zo kunnen we namelijk in aanraking komen met andere sectoren van de industrie.

Werken bij Sideron

Wilt u het liefst ook heel de dag met uw handen bezig zijn? Dan bent u bij Sideron aan het juiste adres. Bent u geïnteresseerd om te komen werken bij Sideron? Stuur ons dan hier een open sollicitatie. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en u uitnodigen voor een oriënterend gesprek.

Neem contact met ons op

Heeft u genoeg informatie gekregen over conventioneel frezen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Schroom dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546.

Conventioneel frezen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op