Metaal frezen

Bent u geïnteresseerd in metaal frezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! SSi Steel Solutions International is gespecialiseerd in snijwerk met hoge kwaliteitseisen.

Metaal frezen | SSi Steel Solutions International

Wat is frezen? Frezen is een verspanningstechniek, waarbij met behulp van een frees het metaal wordt verwijderd. Het hele freesproces wordt uitgevoerd op een freesmachine. Daarnaast kan het worden toegepast op meerdere materiaalsoorten.

Hierbij wordt er onderscheid gemaakt in CNC frezen en Conventioneel frezen. Wilt u weten wat dat inhoudt? Klik dan hier.

Werkwijze Steel Solutions International

Per persoon verschilt het wat hij of zij wilt. Iedereen heeft zijn eigen behoefte die erg specifiek kan zijn. Binnen SSi is het dan ook belangrijk om een passende oplossing te vinden.

Heeft u interesse? Dit is onze werkwijze;

  1. Een oriënterend gesprek om elkaar te leren kennen en elkaars wensen door te nemen
  2. Tekeningen doornemen. We zullen samen met u uw tekeningen doornemen. Heeft u deze nog niet? Maar wilt u dit wel? Dan kunnen we een vrijblijvende prijsopgave maken
  3. Offerte en opdrachtbevestiging. Wanneer beide partijen akkoord zijn met het budget én de opdracht, zal er een offerte worden gemaakt.
  4. Er zal regelmatig worden gecontroleerd of het proces goed verloopt
  5. Levering.

Werken bij SSi Steel Solutions International

Bent u geïnteresseerd om te komen werken bij SSi Steel Solutions International? U kunt hier een online open sollicitatie doen. Klik hier om te solliciteren.

Neem contact met ons op

Heeft u genoeg informatie gekregen over het frezen van metaal? Of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546. Al onze medewerkers staan voor u klaar en zullen u snel verder helpen met het beantwoorden van uw vraag.

Metaal frezen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op