Aluminium plaat lasersnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf voor Aluminium plaat lasersnijden? Dan is SSi Steel Solutions International is hét bedrijf waarnaar u op zoek bent! Bij SSi zorgen we er graag voor dat de wensen van onze klanten vervuld worden. In samenwerking met onze collega-bedrijven KMT en Sideron snijwerk bieden we u de totaaloplossingen. Hierdoor kunnen we letterlijk alles met betrekking tot staalsnijwerk voor u uit handen nemen.

Benieuw naar de mogelijkheden voor aluminiumplaat lasersnijden? Neem dan contact met ons op!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Aluminium plaat lasersnijden | SSi Steel Solutions international is uw partner!

Aluminium is een zeer geschikt materiaal om zowel te lasersnijden als te watersnijden. Het voordeel van lasersnijden is dan ook de hoge snelheid en schone en gladde snede bij dun materiaal. Ook is het mogelijk om bij lasersnijden complexe contouren uit te snijden. Bent u benieuwd of aluminium geschikt is voor uw lasersnijopdracht? Onze specialisten adviseren u graag over de materialen en mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

In de werkplaats van Kroon Metal Technology maken we gebruik van een 3kW laser, waarmee we nauwkeurig staal snijden tot een dikte van 15mm en RVS tot een dikte van 6mm. Bovendien snijden we op onze 2 lasersnijmachines met cassettesytemen staal t/m een dikte van 15 mm.

Over SSi Steel Solutions international

Bij SSi Steel Solutions international hebben we al meerdere tevreden klanten geholpen bij hun staalsnijwerk. Zo kunt u onze producten, halffabricaten en totaaloplossingen onder meer vinden bij bedrijven in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw en trailerbouw.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Aluminium plaat lasersnijden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Dit kunt u doen via ons contactformulier. Uiteraard helpen wij u dan graag verder met al uw vragen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op