Lasersnijden metaal

Bent u op zoek naar een bedrijf voor lasersnijden metaal? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International aan het juiste adres! Onze organisatie kan vrijwel alle staalsnijdisciplines uitvoeren en dit doen wij ons ons eigen beheer. Samen met onze partners realiseren we totaaloplossingen voor staalsnijwerk. Zo beschikken we bij Kroon Metal Technology over een 3kW laser, waarmee staal nauwkeurig kan worden gesneden tot een dikte van 15mm. Ook RVS kan worden gesneden tot een dikte van 6mm. Daarnaast snijden we ook op onze 2 lasersnijmachines met cassettesytemen staal t/m een dikte van 15 mm.

Benieuwd naar hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Lasersnijden metaal: Hoe werkt dat?

Het is van groot belang bij snijden van metaal dat dit nauwkeurig gebeurt. Door met een laser door metaal heen te snijden is het mogelijk om complexe vormen uit te snijden. Via de computer wordt het ontwerp geprogrammeerd en gaat de laser aan de slag. Het voordeel van lasersnijden is dat dit vrijwel snel gedaan kan worden (binnen enkele minuten). Tevens wordt een nauwkeurige snede gemaakt en gaat er zo min mogelijk materiaal verloren. Het gebruik van een laser is goed voor materialen zoals metalen platen, profielen, glas, hout, textiel en kunststoffen.

Over ons

Naast lasersnijden kunt u bij ons ook terecht voor een groot aantal andere diensten zoals autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Deze werkzaamheden voeren we uit als stempelbevoegde organisatie, wat betekent dat al onze producten aan kwaliteitseisen voldoen. In samenwerking met KMT en Sideron snijwerk zorgen we voor totaaloplossingen voor staalsnijwerk. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisme waarmee we vrijwel alles voor u uit handen kunnen nemen.

Heeft u nog vragen?

Meer informatie ontvangen over lasersnijden metaal? Neem dan contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen. Ook gaan we graag met u om tafel zitten om al uw wensen te bespreken en een passende oplossing te vinden. Tot snel bij SSi!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op