Lasersnijden RVS

Bent u op zoek naar een organisatie voor lasersnijden RVS? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International op de juiste plaats. Wij helpen u graag verder met het snijden van RVS, aluminium of andere staal soorten. Doordat we met verschillende materialen en technieken werken kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies. SSi is gevestigd in Dordrecht en werkt samen met KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk om totaaloplossingen voor in de gehele metaalbranche te realiseren. Wij combineren onze werkzaamheden en kunnen op deze manier ervoor zorgen dat de doorloop tijden snel zijn. Dit zorgt ook weer voor snelle leveringen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Lasersnijden RVS | SSi staat voor u klaar!

Bij SSi staan we altijd voor u klaar! Naast lasersnijden heeft u bij ons ook de mogelijk om te kiezen voor autogeen snijden, plasma snijden en fijn plasma snijden. Samen met u kijken we naar de producten die u nodig heeft en kiezen we de beste oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd voorzien van passend advies. Om het staal nauwkeurig te snijden wordt er binnen onze werkplaats gebruik gemaakt van een 3kW laser. Dit is mogelijk tot een dikte van 15mm, alleen bij RVS is het tot een dikte van 6mm mogelijk.

Over ons

Snel en efficiënt. Dat zijn de dingen waar het bij ons om gaat. Dankzij onze eigen voorraad aan Europees plaatmateriaal met een dikte t/m 300 mm kunt u bij ons altijd terecht. We werken in ploegendiensten en zorgen daarom dat projecten binnen de kortste keren worden afgerond. Goed om te weten is dat Alle door SSi Steel Solutions international geleverde materialen kunnen worden voorzien van een materiaalcertificaat, al dan niet voorzien van een keuringsstempel. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. SSi Steel Solutions international is ISO-9001 Lloyds gecertificeerd.

Lasersnijden RVS

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op