Lasersnijder staal

Op zoek naar een bedrijf met een lasersnijder staal? Dan bent u bij ons op de juiste plek! SSi Steel Solutions International is specialist op het gebied van autogeen snijdenfijn plasmasnijdenplasmasnijdenlasafschuiningen en waterstraalsnijden. Als groep, bestaande uit 3 bedrijven: KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Kunnen wij al onze klanten bedienen en voorzien van een totaaloplossing.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Lasersnijder staal | SSi staat voor u klaar!

Lasersnijden kan snel en efficiënt gedaan worden op verschillende materialen, waaronder staal RVS, maar ook hout of verschillende kunststoffen. Het voordeel van lasersnijden is dat het materiaal nauwkeurig gesneden wordt, waardoor zo min mogelijk materiaal verloren gaat. Om het staal nauwkeurig te snijden hebben we een 3kW laser in de werkplaats staan. Met deze machine wordt nauwkeurig staal gesneden. Bij staal is dit mogelijk tot een dikte van 15mm en bij RVS is het mogelijk tot een dikte van 6mm.

Over SSi

Zoals al eerder benoemd doen we alles in het breedste zin van het woord. Van laskanten aanbrengen, zetten (kanten), boren, frezen tot eenvoudige laswerkzaamheden aan toe. Een compleet staalplaatpakket, Snelheid, hoog gekwalificeerd, korte lijnen en flexibiliteit zijn onze kernwaarden. Zo hebben we klanten die actief zijn in verschillende branches zoals offshore, trailerbouw en scheepsbouw. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle wensen gerealiseerd worden, waarbij vrijwel niets onmogelijk is. Daarom ontzorgen wij onze klanten van A tot Z in hun staalbehoeftes. Dit is wel zo fijn, zo hoeft u nergens anders meer aan te denken.

Lasersnijder staal

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze lasersnijder staal? Of bent u benieuwd naar de andere diensten die wij leveren. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546. Wilt u een offerte ontvangen? Vraag dan hier uw offerte aan.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op