Metaal lasersnijden

Wilt u uw metaal lasersnijden? Stop dan met zoeken want bij SSI Steel Solutions International bent u aan het juiste adres! Doordat ons bedrijf met verschillende soorten staal en metaal werkt kunnen wij u het juiste advies bieden. Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht en werkt samen met twee andere bedrijven, namelijk KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Doordat wij onze werkzaamheden kunnen combineren, kunnen we ervoor zorgen dat wij snelle doorlooptijden en leveringen kunnen aanbieden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Metaal lasersnijden | U kunt terecht bij SSI

U kunt bij ons bedrijf terecht voor verschillende soorten technieken. Zo bieden wij onder andere autogeen snijden, plasma snijden, fijn plasma snijden en lasafschuiningen aan. SSI luistert naar uw wensen en eisen en zoekt samen met u altijd naar de beste oplossing. Doordat wij jarenlange ervaringen hebben kunnen wij u het juiste advies geven. Zo zal u bij ons altijd het geschikte eindproduct ontvangen.

Doordat wij samenwerken met KMT en Sideron Snijwerk kunnen wij u van A tot Z volledig ontzorgen. Om onze hoge kwaliteitseisen aan te tonen hebben wij onze ISO 9001 en EN1090 certificaat behaald. Doordat wij ook stempelbevoegd zijn door een groot aantal keuringsinstanties, kunnen wij materialen leveren die voorzien zijn van een materiaalcertificaat en keuringsstempel.

In onze werkplaats wordt er gebruik gemaakt van een 3kW laser. Met deze machine wordt nauwkeurig staal gesneden. Dit is mogelijk tot een dikte van 15mm. Bij RVS is het mogelijk tot een dikte van 6mm.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over metaal lasersnijden? Of bent u benieuwd naar de andere diensten die wij leveren. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546. Wilt u een offerte ontvangen? Vraag dan hier uw offerte aan.

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op