Metaal snijden met laser

Metaal snijden met laser? Bij SSi Steel Solutions international doen we het! Wij zijn als high-end staalsnij bedrijf helemaal ingesteld op het snijden van staal en metaal door middel van een laser. Uiteraard zijn er ook andere manieren waarop we dit kunnen doen. denk maar eens aan autogeen snijden, fijn plasmasnijden en plasmasnijden. Samen met KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Denk maar eens aan laserwerk, machinale bewerkingen én zelfs watersnijden.

Benieuwd naar hetgeen wat we voor jou kunnen doen? neem gerust contact met ons op!

Metaal snijden met laser | SSi staat voor u klaar!

Lasersnijden is efficiënt en gaat vrij snel. Dit komt doordat de laser nauwkeurig door het materiaal kan snijden. Door gebruik te maken van een 3kW laser in onze werkplaats, snijden we staal, RVS en andere materialen nauwkeurig. Dit doen we tot een dikte van 15mm. Bij RVS is het mogelijk tot een dikte van 6mm. Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Over SSi

Wij verzorgen graag alles voor u van A tot Z. Door de samenwerking tussen onze 3 bedrijven is dit allemaal mogelijk. Zo kunnen we u een totaaloplossing aanbieden voor de gehele metaalbranche. Goed om te weten is dat alle materialen die door SSi Steel Solutions international geleverd zijn kunnen worden voorzien van een materiaalcertificaat en een keuringsstempel. Tevens beschikken we over een ISO-9001 Lloyds gecertificeerd, waarmee we aan kunnen tonen dat we werken met kwaliteit.

Metaal snijden met laser

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u nog iets weten over metaal snijden met laser? Of bent u benieuwd naar de andere diensten die wij leveren. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546. Wij helpen u graag bij al uw vragen. Ook kunt u een vrijblijvend een offerte ontvangen. Vraag dan hier uw offerte aan.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op