Plaat lasersnijden

Op zoek naar een bedrijf voor plaat lasersnijden? Wij helpen u graag verder! Laat uw staal eenvoudig op maat snijden bij SSi Steel Solutions International. Dankzij onze 3KW laser kunnen we nauwkeurig staal snijden tot een dikte van 15mm. Bij RVS is het mogelijk tot een dikte van 6mm. Met vele jaren ervaring en verschillende klanten in ons portfolio kunnen we u verzekeren van precies snijwerk. Naast lasersnijden kunnen we uiteraard nog veel meer! Maak gebruik van onze totaaloplossingen voor staalsnijwerk!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij helpen u graag verder! Neem contact op.

Plaat lasersnijden | Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is zoals hierboven benoemd een techniek waarbij bijvoorbeeld staal of RVS doormiddel van een laser op de juiste maat gesneden wordt. Eén van onze medewerkers programmeert het ontwerp in de computer en vervolgens doet de machine het werk. De voordelen van lasersnijden zijn dat dit op een hoge snijsnelheid gedaan kan worden met een zeer smalle snijbreedte, ook bij grotere materiaaldiktes. Bij SSi Steel Solutions international zijn we gespecialiseerd is in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. We zijn niet voor niets een high-end staalsnijbedrijf die stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties.

Over SSi Steel Solutions international

De SSI groep bestaat uit drie bedrijven die samen totaaloplossingen aanbieden voor snijwerk. Samen met KMT Kroon Metal Technology en Sideron realiseren we dit voor u. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen specialisme, van snijwerk tot aan het boren, draaien, frezen, lassen aan mogelijkheden met betrekking tot watersnijden aan toe. Onze producten, halffabricaten en totaaloplossingen zijn onder meer te vinden in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw en trailerbouw

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over plaat lasersnijden? Dan helpen we u graag verder. U kunt u vragen telefonisch of per mail stellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Plaat lasersnijden

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op