RVS lasersnijden

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met het RVS lasersnijden? Neem dan eens contact op met Steel Solution International! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren met het beste advies door jarenlange kennis en ervaring. Doordat onder SSi drie bedrijven vallen kunnen wij een erg breed scala aan diensten aanbieden. Zo bieden wij bijvoorbeeld de diensten plasmasnijden, autogeensnijden, lasersnijden en watersnijden aan. Dit is nog maar een klein deel van alle diensten die worden aangeboden.

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod aan diensten? Neem dan een kijkje op onze webpagina.

RVS lasersnijden | Samenwerking

Sinds een aantal jaar werkt Steel Solutions International samen met nog twee andere bedrijven. Deze bedrijven zijn KMT Kroon Metal Technology en Sideron. Kroon Metal Technology is een gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf wat verschillende diensten kan uitvoeren zoals zetwerk, laserwerk en diverse machinale bewerkingen. Sideron is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het werken met staal. Tegenwoordig beschikt Sideron ook over een watersnijmachine wat erg populair is. Doordat het bedrijf al zolang werkzaam is in deze branche, heeft het bedrijf erg veel ervaring en kennis opgedaan.

Lasersnijden

Er zitten verschillende voordelen aan het laten lasersnijden van uw producten. Zo kan er met lasersnijden nauwkeurige toleranties bereikt worden. Ook kunnen er complexe en nauwkeurige contouren gemaakt worden. Zo kunnen zelfs de kleinste en fijnste figuren gelaserd worden. Bij ons bedrijf wordt er gebruik gemaakt van een 3kW laser. Met deze laser kan er staal gesneden worden met een dikte van 15mm. Met RVS kan er een dikte bereikt worden tot 6mm.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de voordelen van RVS lasersnijden? Of bent u benieuwd wat Steel Solution International voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Samen kijken wij naar een passende oplossing voor uw producten.

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op